A Dissidia Final Fanasy NT csapata megerősítette, hogy csak PS4-re jelenik meg a játék

Egyelőre a Team Ninja nem gondolkozik semmilyen más platformban, csak a PlayStation 4 konzolcsaládban.

A Final Fantasy NT, a Team Ninja által fejlesztett akciójáték, melyben a Final Fantasy NT univerzum hősei és rosszfiúi küzdenek egymással állandó 3 vs 3-as párbajokban. Sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon tervez-e a Team Ninja más platformokra való megjelenést? Egyelőre a japán fejlesztők álláspontja teljesen tiszta és világos: csak a Sony konzoljára fókuszálnak.

Erről Ichiro Hazama még a kölni Gamescom alkalmával beszélt a 3Djuegos újságíróinak. A játékot fejlesztő csapat vezetője kihangsúlyozta, hogy mindennél fontosabb, hogy a Sony-val való szerződésüket tiszteletben tartsák, mert „így tudnak leginkább arra fókuszálni, hogy a lehető legszínvonalasabb játékélményt nyújtsák.”

Az akciójáték producere azt is hozzátette, hogy a Final Fantasy NT egész biztosan kihasználja majd a PS4 Pro technikai adottságait, ezzel kapcsolatban részleteket nem árult el.

FORRÁS: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu