Trailerözön az Okamitól az Unchartedig [VIDEO]

Több játékról is röviden értekezünk.

Bejelentésre került az Okami HD, ami (újra)kiadásra kerül PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n december 12-én 20 euróért, hatezer forintért, lemezes formátumban is. Xbox One X és PlayStation 4 Pro támogatást is kapni fog Amaterasu története, ami 2006-ban klasszikus lett PS2-n.

A The Evil Within 2-ben az idő ellen (is) harcolunk, és lesznek lassító tényezők, mint például Stefano és Theodore, akik a saját kedvükre faragják a STEM világot. Megjelenés október 13-án PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

A Middle-Earth: Shadow of Warból egy újabb törzs került bemutatásra. A Feral Tribe (állati/vad törzsnek lehetne lefordítani) tiszteli Mordor félelmetes vadállatait, akik inspirációt adnak eme orkoknak. Ez a játék október 10-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Az Arc System Works Dragon Ball FighterZ-jéből is érkezett egy trailer, ami Friezát, magyar nevén Dermesztőt mutatja be (a kettévágásakor ért véget az RTL Klubon anno a Dragon Ball Z vetítése…). A játék 2018 februárjában érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

A végére egy kis érdekesség: Matthew Tovar animátor munkásságából készült egy összeállítás, ami az Uncharted: The Lost Legacy-ból készült. Így lettek a mocap felvételek a Naughty Dog játékába dolgozva!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu