Harley Quinnel erősít a Batman: The Enemy Within! [VIDEO]

A Telltale eközben csendben el is halasztotta a Batman epizodikus játék második évadának második epizódját…

A Batman: The Enemy Within pontosan ott folytatódik, ahol az első évad véget ért, és az első epizód nem volt rossz (le is teszteltük), ám The Riddler csak a kezdet volt. Egy népszerű karakter fog felbukkanni ugyanis a második epizódban – Harley Quinnről van szó! Ezt a Telltale a Twitteren erősítette meg. Pont ebben a hónapban lesz 25 éve, hogy először felbukkant az amúgy ma is kiváló animációs sorozatban.

Essen azért pár szó a halasztásról is: eddig szeptember huszonhatodikára tervezte a Telltale az epizód megjelenését, de ezt egy héttel hátrébb tették a fejlesztők, így október 3-án fog a fejezet megjelenni PlayStation 4-en, Xbox One-on, PC-n, iOSen és Androidon. Kibírjuk…

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu