Switch-körkép, meglepetés bejelentésekkel: DOOM újra Nintendón! [VIDEO]

A Nintendo Switchnek mostanában elég jól halad a szekere.

Kivéve egy országban: az Egyesült Királyságban bár maga mögött tudja az Xbox One-t, a PlayStation 4 köröket ver a fél éve megjelent hordozható hardverre egy korábbi MCV-s újságíró szerint. De ez csak egy terület, ugyebár…

A Bethesda bejelentette, hogy két újabb játéka is fel fog bukkanni a Switchen: a Wolfenstein II: The New Colossus, továbbá a DOOM is meg fog jelenni rá 2018-ban. Mindkét játék az id Tech 6 engine-t használja – kíváncsiak leszünk rá, hogy vajon sikerült-e átültetni a Nintendo hardverére a technológiát. Utoljára DOOM játékot a Nintendo 64-en láttunk, és azt sem az id Software, hanem a Midway fejlesztette (egyszeri kivételként), úgyhogy ez nagy meglepetés! (Hordozható formában ott volt a Wolfenstein és a Doom is a GBA-n, de az más tészta.)

A Bethesda azt is megerősítette, hogy a The Elder Scrolls V: Skyrim Switch portja november 17-én jelenik meg. Egy napon a Star Wars: Battlefront II-vel eléggé szerencsétlen húzás. A US Gamernek amúgy a Bethesda marketingfőnöke, Pete Hines megerősítette, hogy nincs tervben rá modtámogatás.

A Switch potpourri tovább bővül a régi árkád játékok Switch portjaival a GameSpot szerint, de ezek határozottan nem Virtual Console címek. Clu Clu Land, Ice Climber, Pinball, Balloon Fight, Mario Bros. Mind Vs. adaptáció, kb. 2000 forint lesz darabja a japán árazás alapján.

A végére két megjelenési dátum: a THQ Nordic kiadásában a Sine Mora EX szeptember 26-án, míg a Nintendótól Xenoblade Chronicles 2 december 1-jén fog megjelenni a Nintendo Switchre.

Forrás: Twitter, Nintendo, Nintendo, Nintendo, Gematsu, Gematsu, GameSpot, US Gamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu