EVE: Valkyrie Warzone: PlayStation 4 Pro és PC részletek

A játék már nem fog kötelezően igényelni egy virtuális valóság-headsetet.

A WCCFTech megtudta a CCP Games vezető játéktervezőjétől, Andrew Williamstől, hogy pontosan miként fog futni és mit igényel PC-n majd a játékuk.

A PlayStation 4-en egy dinamikus felbontással kapcsolatos technológiát használnak, amit a Valve-nál dolgozó Alex Vlachos fejlesztett. A felbontás attól függően változik, hogy mi kerül renderelésre a képernyőn vagy a VR-headseten. Így a játék nagyobb felbontáson tárul el, amikor repülünk, a harc hevében pedig a robbantások és effektek miatt kisebben. A PlayStation VR-en 1920×1080 és 2880×1620 között mozog a játék 60 FPS-sel, és ez a PlayStation 4-re és PlayStation 4 Pro-ra is vonatkozik. A PlayStation 4 Pro extra grafikai tuninggal jön: dinamikus árnyékok, feljavított effektek. 2D-ben ugyanígy, dinamikus felbontással fut a játék: natív 1080p/60 FPS a PS4-en, a PlayStation 4 Pro-n pedig 1080p és natív 4K (3840×2160) között mozog 4K-s kijelzőn, de többnyire „köztes” felbontáson lesz az EVE: Valkyrie Warzone.

PC-n viszont a VR-hez 90 FPS fog kelleni kb. 2916×1920 felbontáson a megfelelő képminőségért, ami az utóbbi két év felsőkategóriás GPU-it igényli. 2D-n persze akár 720p/60 FPS is megoldható. A minimum gépigény még nem lett véglegesítve, de egy GeForce GTX 470 és egy Ivy Bridge Intel Core i5 processzor megteszi. A 4K/60Hz esetében még optimalizálnak, de egy GTX 1070-nel magas beállításokkal elérték ezt.

Az EVE: Valkyrie Warzone szeptember 26-án jön PC-re és PlayStation 4-re.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu