Elég komoly grafikai újításokkal frissítették a The Last of Us Remasteredet PS4 Pro konzolon

A játék tényleges felbontását is növelték, továbbá az frame rate-et is, illetve az árnyékok minőségén is javítottak.

A briliáns The Last of Us Remastered – amelynek első verziója még PS3-ra jelent meg, majd majd az eredeti PlayStation 4-re és PS4Pro-ra is kapott ráncfelvarrásokat – most az új, 1.09-es update-el elég komoly további javításokon ment keresztül, amely PS4 Pro esetében a tényleges felbontást illeti, a frame rate-et, továbbá az árnyékokon is hegesztettek a Naughty Dog klasszikusánál.

„Ezek az új konfigurációs lehetőségek több lehetőséget is kínálnak a PS4 Pro játékosai számára, akik 4K tévékészülékeket használnak.” – olvashatjuk a javítás leírásában. A 1080p készülékek tulajdonosai sem maradnak ki teljesen a jóból a super sampling technológiának köszönhetően, ugyanis ennek hála még ezeken a készülékeken is magasabb felbontásban láthatjuk majd a játékot, mint amire eredetileg tervezték a tévéket.

Végül a készítők a játék multiplayer bázisáról sem feledkeztek meg: javítottak egy elég komoly bugot, amelyet a Faction Mode-ban jeleztek többen is.

Tesztünket a 2014-ben megjelent játékról itt olvashatjátok.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu