[TGS 2017] PS4-re is érkezik a Dragon’s Crown PS4 Pro 4K-s felbontással. Nem lesz két fillér… (yen) [VIDEO]

Videojátékban talán minden idők legnagyobb női melleit láthattuk egy női karakternél a Dragon’s Crownban, amely PS3-ra és PS Vitára jelent meg annak idején és a szexista tartalom miatt jó nagy botrányt is kavart. Az oldalnézetes japán szerepjáték pár évvel ezelőtt egyike volt az egyik legkellemesebb, ingyenes, PS Plus-os PS Vita címeknek és akkoriban úton-útfélen jó pár kellemes órát eltöltöttem vele, amíg a metrón ültem, vagy a buszon zötyögtem.

Mindenesetre most a TGS-en jelentette be a fejlesztő Atlus és a Vanillaware, hogy alapos ráncfelvarrást kap a játék PS4-es, remastered verziója. Egészen konkrétan 4K-s felbontásra számíthatunk, amikor 2018, január 25-én megjelenik majd PSN-en és fizikai változatban egyaránt.

De ez még mind semmi: nem kispályáztak a fejlesztők, ugyanis igazi, élő zenekar is adja majd a talpalávalót az eredeti elektronikus zene helyett, továbbá nem feledkeztek meg a fejlesztők a régi generációs konzolok tulajdonosairól sem: PS3-on és PS Vitával egyaránt cross-playezhetnek majd az újdonsült PS4-es tulajdonosok.

Tokyo Game Show-ról lévén szó, egyelőre csak a japán árak ismertek: az alapjátékot 7389 yenért (majdnem 18.000 Ft.-ért!) vesztegetik, míg a speciális, különleges “Royal Package” kiadás 12,800 yenbe fáj majd a japánoknak, ami átszámítva ~28.500 forint! Az európai árazásról persze még nincs információ, de illúzióink nincsenek e téren… Én a magam részéről lehet, hogy letöltöm ismét a Dragon’s Crownt PS Vitámra…

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu