Nagy sikert jósol a PlayerUnknown’s Battlegroundsnak az Xbox-vezér

Phil Spencer szerint az Xboxon hatalmas siker lesz a Bluehole játéka, ami PC-n már sikert sikerre halmoz.

A hétvégén a PlayerUnknown’s Battlegrounds lett a Steam csúcsjátéka, ugyanis egyszerre 1,3 millió játékossal rendelkezett. Most az Xbox One felé tart a Bluehole projektje, és Phil Spencer úgy véli, hogy évekig „nagyon nagy” játék lesz Xboxon. Hozzátette, hogy boldog a Bluehole sikere miatt.

Más Xbox-témákról is nyilatkozott az Xbox főnöke. A koreai Pearl Abyss által fejlesztett MMO, a Black Desert Online szerinte remekül néz ki, készül a Fable Anniversary visszamenőleges kompatibilitása, wishlistet terveznek az Xbox Live-ra hasonlóan a Steamhez, és szeretné azt is, hogy a Magyarországon rövid ideig TV-ben futó 1 a 100 ellen újra megvalósuljon Xboxon.

Végezetül a Destiny 2 esetében adott PR-választ Spencer: az Xbox One X-en 4K, HDR párosára annyit nyilatkozott, hogy „Nem az én helyem/reszortom bejelenteni bármit is, de a munkakapcsolatom a csapatommal remek.”

Phil Spencer, a két lábon járó PR-masina tehát újra lendületben…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu