Menu

Trailercsokor a TGS közepette [VIDEO]

Zajlik a Tokyo Game Show, és nehéz is lépést tartani vele.

A Capcom a Marvel vs. Capcom: Infinite-be átemeli a Monster Hunter világából az egyik vadászt, aki a kb. 9 ezer forintos 2017 Character Pass része lesz Sigma, Black Panther, Winter Soldier, Black Widow és Venom mellett. A játék már elérhető PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

A SEGA egy rövid videót hozott össze a Yakuza Kiwami 2 történetéből. A Dragon Engine-t használó PlayStation 4-exkluzív remake Japánban már idén, december 7-én megjelenik, de nekünk még 2018-ig várni kell rá.

A Bandai Namco is jelentkezett egy videóval az Ace Combat 7: Skies Unknownnal kapcsolatban a TGS-en. A repülést 2018-ban élhetjük át PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

Az Arc System Works is beszállt a buliba a Dragon Ball FighterZ-vel, ami továbbra is gyors és stílusos bunyós játéknak ígérkezik. A Bandai Namco ezt a játékot 2018 februárjában adja majd ki PS4-re, X1-re és PC-re.

A Sledgehammer/Activision páros két videót is közzétett a Call of Duty: WWII-ből. Ezzel már amúgy hatra nőtt a karakterbemutatók száma, mivel tegnap lendületből négy ilyen videó került fel a netre. Ezúttal Crowley-n és Rousseau-n a sor. A megjelenés november 3-án esedékes PS4-en, X1-en, és PC-n.

Az IGN környezetbemutatóval jelentkezett a Code Veinből, ami látványra valamelyest kedvesnek tűnik, ám eléggé Souls-stílusú játékmenettel bír. Megjelenés 2018 elején a PS4/X1/PC trióra.

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu