Új firmware update-tel jelentkezik a Sony!

Az 5.00 béta újabb frissítést kap, mégpedig jogosan.

Múlt héten arról számoltunk be, hogy az 5.00 tesztelése mellett a japánok kiadták a 4.74-es firmware-t is, ami hibákat okozott azoknak, akik „butítottak az ötösről”. Milyen problémák is merültek fel? Az ötösön letöltött játékokat újra le kellett a 4-74-esen tölteni, az értesítések közül hiányzott pár, a főmenüben resetelve lett a tartalmak sorrendje… szóval pár zavaró hiba merült fel.

Nos, ezeket orvosolja az új 5.00 frissítés, és ezzel a történettel igazolja is a Sony, hogy a nagyobb firmware-eket igenis jó ötlet tesztelni a hivatalos megjelenés előtt, hiszen így időben képes a cég a felmerülő hibákat kijavítani addigra, mire (mi októbert mondanánk…) az első ötössel kezdődő rendszerszoftver mindenki számára elérhető lesz.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu