Nem tud Geralt hangja a The Witcher 4-ről

Nem valószínű, hogy egyhamar új The Witcher játékot láthatunk a CD Projekt RED-től.

Doug Cockle Geralt angol hangja a szériában, úgyhogy valamelyest belsős információkkal is rendelkezhet. Az EGX 2017-en viszont azt mondta, hogy semmit sem tud a The Witcher 4-ről, hozzátéve, hogy a lengyelek most teljes erejükkel a Cyberpunk 2077-en dolgoznak, amiben ő is szívesen részt venne, ha lehetőséget kapna rá. 2005 óta van a csapattal, szóval érdemes komolyan venni, amit mond.

Valahol érthető is, hogy miért nem számíthatunk új Vaják-játékra – a lengyelek általában egyszerre csak egy nagyobb játékon dolgoznak, de jó eredményeket hoznak össze ezzel a megközelítéssel is, és reméljük, hogy a Cyberpunk 2077 is fantasztikus lesz. (Pláne ha tényleg igaz, hogy négyszer nagyobb területe lesz, mint a The Witcher 3-nak!)

Forrás: VG247

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu