Oddworld: Soulstorm: új részletek és trailer [VIDEO]

Az Oddworld: New ‘n’ Tasty! folytatásáról az EGX 2017-en többet is megtudtunk.

Lorne Lanning, az Oddworld atyja közel negyven percen keresztül beszélt az Abe’s Exoddus remakejének tűnő Soulstormról, ami eléggé sötétnek tűnik az eddig látottak alapján a New ‘n’ Tasty-hez képest. A RuptureFarmsnak annyi, Abe pedig elindította a Mudokon-lázadást, csakhogy új ellenfelek bukkannak fel – a Soulstorm Brewery továbbra is csak rossz hatással van a fajra, ami a trailerben is látható: kísérleti alanyként néhányan feldobják a talpukat, és a függőséget okozó Soulstorm Brew Mudokonokból készül.

Lanning ráerősített a sötétebb tónusra: kiemelte, hogy ezúttal ilyen fordulatot vesz a vizualitás, és a játékban a jobb vizualitás több személyiséget ad majd a karaktereknek. Új játékmenetbeli elemre is számíthatunk: lesz egy inventorynk, amivel majd kraftolhatunk. 301 Mudokont kell megmentenünk, és a kezelőfelületen alul láthatjuk majd, hogy a közelben ki van veszélyben és mit is művel.

Az Oddworld: Soulstorm 2018-ban érkezik, még meg nem határozott platformokra.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu