Cyberpunk 2077: új információk, lehetséges megjelenési időszakkal?

A CD Projekt RED következő nagy dobásáról hallottunk egyet s mást.

Érdekesség, hogy ezeket a Cyberpunk 2077 francia Facebook-oldala közölte, ami miatt egy kicsit vonakodva nézünk, mert máshol ezt még nem nagyon láttuk… de mindenesetre kérdőjelesen összefoglaljuk.

Például azt írja a site, hogy lehetséges lesz belső és külső nézet között váltanunk, tehát FPS és TPS nézetet is kaphatunk a játékban, ami erős karaktertestreszabási lehetőségeket is kínálni fog. (Sokkal nagyobb mértékben mint például a The Witcher 3-ban.) A repülő járművekre is lehetőség van, hogy bekerüljenek.

A megjelenési időszakot is említi a poszt: 2019 eleje/közepe került szóba, ami kb. 2019 első felét takarja. Az valahol még reális is: 2016-ra a komolyabb The Witcher 3 munkálatok véget értek a két kiegészítő után, úgyhogy legalább 3 évi majdnem kizárólagos fejlesztést kinézünk a lengyelekből.

Remélhetőleg nem írtak valótlanságokat, de nem érdemes egyből elhinni, amit ott írtak.

Forrás: Facebook, GamerGen

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu