Gran Turismo Sport: száguldás, Suzuka, szerelem… [VIDEO]

A Polyphony Digital játéka a Tokyo Game Show-n megmutatta magát, nem sokkal a megjelenés előtt.

Több dolgot is láthatunk a lenti videóban – ami érthetően japán nyelvű – és itt gyorsan ki kell emelnünk, hogy a Gran Turismo Sport sok fícsőrhöz internetkapcsolatot fog igényelni, írja a PlayStation Blog. Az Arcade Mode, az osztott képernyős helyi multiplayer, a time trialok és a single player versenyek offline is játszhatóak lesznek.

A pilóták értékelései, az autók hozzáférhetősége és a FIA GT-világbajnokság miatt szükség lesz az online-ra, és az online multiplayerhez értelemszerűen kelleni fog a PlayStation Plus-előfizetés is. Addig is például megcsodálhatjuk a suzukai pályát, amit a Formula-1-ből már ismerhetünk. [18:04-nél kezdődik a videóban.]

A Gran Turismo Sport október 17-én fog megjelenni, kizárólag PlayStation 4-re, PlayStation VR-támogatással.

Forrás: PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu