Trailer-körkép Batmantől a nácikig [VIDEO]

Ezúttal hat játékról emlékezünk meg egy helyen.

A YS Net a negyedik fejlesztői jelentését tette közzé, amiben ezúttal a Shenmue III arcanimációit láthatjuk. Legalább haladnak a játékkal, ami jobb, mintha nem készülne. A Shenmue III-at a Deep Silver 2018 második felében adja ki PlayStation 4-re és PC-re.

Kilenc perc játékmenet érkezett a Super Mario Odyssey-ből, ami most a Seaside Kingdom régiót fedezi fel. A Nintendo Switch következő saját fejlesztésű exkluzív címe október 27-én érkezik.

A Dragon’s Dogma: Dark Arisen összeveti a PlayStation 4-es újrakiadást a PlayStation 3-as változattal. A Capcom most a karakterek és a hátterek minőségét hasonlítja össze a két konzolgeneráció közt. A PlayStation 4-es és Xbox One-os port október 3-án fog megjelenni.

A Bethesda/Tango Gameworks páros is bedobott egy videót a kalapba: a The Evil Within 2-ből egy karakterbemutatót kaptunk, főszerepben Theodore-ral. A videó címe „A dühös, igazságos pap”. Huh. Megjelenés október 13-án PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

A Telltale, miután egy héttel eltolta a megjelenést, trailerrel jelentkezik a Batman: The Enemy Within második epizódjából, a The Pactből. Batman és John Doe bandája nem biztos, hogy pozitívan hat majd Gothamre (hát még Harley Quinn…). Az epizód október 3-án jön PS4-re, X1-re, PC-re, Androidra és iOS-re.

Végezetül fél órányi játékmenet a Wolfenstein II: The New Colossusból. Ezúttal New Orleansban láthatjuk BJ Blazkowiczot akcióban. Ő – a lázadókkal együtt – október 27-én támadnak vissza a nácik ellen PS4-en, X1-en és PC-n.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu