Forza Motorsport 7: a VIP miatt kereszttűzben a Microsoft és a Turn 10!

Annyira megégette magát a Microsoft/Turn 10 párosa, hogy a store-ban is változtatniuk kellett a VIP-tagság leírását!

A Forza Motorsport 7 már játszható azoknak, akik előrendelték az Ultimate Editiont Windows 10-en és Xbox One-on. Azok után, hogy „lootboxokkal” felhívta magára a figyelmet a Turn 10 játéka, most a VIP-tagság leírásával tette meg. Eredetileg az volt itt olvasható, hogy „Exkluzív autók, modok, pilótafelszerelés és még sok minden vár a Forza Motorsport 7 VIP-tagsággal! A tagok exkluzív VIP-autókat és egyéb bónuszokat, mint 100%-os kreditbónuszt, VIP pilótafelszerelést és még további dolgokat kapnak.”

Erre – a hír írásának pillanatában – 108 értékeléssel 1,2-es értékeléssel rendelkezik egy ötös skálán a kb. 7500 forintot kóstáló tagság, ugyanis a tagság miatt most csak 25 verseny során kapnak dupla kreditet a VIP-esek az eddig megszokott állandó duplázással (de persze a fenti jellemzés sem segített…). Egy értékelést lefordítunk: „A Forza 5-ben VIP-tag voltam, és úgy emlékszem, hogy mindegyik verseny után dupla kreditet kaptam. Most meg ez korlátozva van? Hogyan tudtok kicsalni 25 plusz dollárt az emberekből olyan dologért, ami a VIP-tagság kezdete óta korlátlan volt. […] A Turn 10-nek kompenzálnia kellene ezért a mobiljáték-szerű cselért.”

Na mire írta át a Microsoft a leírást? „A Forza Motorsport 7 VIP-tagság exkluzív jutalmakat ad, amit sehol máshol nem szerezhetsz meg! Exkluzív VIP-autókat, pilótafelszerelést és 5 100% kredit bónusz kártyát kapsz (egy kártyát ötször használhatsz).” Most már késő.

A Forza Motorsport 7 október 3-án jelenik meg Xbox One-on és Windows 10-en mindenki másnak.

Forrás: WCCFTech, Microsoft Store

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu