Új játékon dolgozik a Rocksteady, a rajongók pedig már spekulálnak!

Vajon min dolgozhat a Batman: Arkham játékok fejlesztői?

„Türelem, rajongók. Tudom, hogy most nem beszélünk, de amikor megszólalunk majd, az emberek el fogják veszteni az eszüket. Alig várom :D” – írta Gaz Deaves, a Rocksteady marketingmenedzsere Twitteren. Mivel az eddigi Arkham játékok (Arkham Asylum, Arkham City és Arkham Knight – az Originset a Warner Bros. Montreal fejlesztette és ők is dolgoznak épp valamin!) nem voltak gyengék tőlük, érdemes komolyan venni Deaves szavait!

Reakciók? Egy izgatott gif itt, egy szavazás ott.

Lehet, hogy Batmaneznek, de sosem tudni: a Comicbook szavazásában az Igazság Ligája (Justice League) vezet 45%-kal, amit Superman követ 29, majd a Tini Nindzsa Teknőcök (Teenage Mutant Ninja Turtles) 13%-kal, és 13% valami teljesen másra tippelne.

Mindenesetre a Rocksteady legtöbbször ütős játékkal jelentkezik, és leírni őket nem érdemes. Remélhetőleg nem valami VR-projekt sül ki belőle!

Forrás: Comicbook

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu