Megjelent a PlayStation 4 5.00 firmware!

A több héten át bétatesztelt (és az eközben kiadott 4.74-es firmware-rel kapcsolatban kalamajkát okozó) firmware most már mindenki számára elérhető!

Most már a családtagokat is hozzáadhatjuk a PlayStation 4-ünkhöz felhasználóként (maximum hetet), ami főleg a gyerekek esetében hasznos, hiszen így könnyen korlátozhatjuk, hogy ki mihez férhet hozzá – a szülői felügyeletet PC-n és okostelefononon is megtehetjük.

Bárkit követhetünk anélkül, hogy megerősített fiókja legyen – a követés után a What’s New feeden láthatjuk az aktivitását és közvetítéseit is az éppen bekövetett felhasználónak. A barátainkat automatikusan követjük már, de ki lehet választani azt, hogy ne kövessük és közben a listánkon maradjon. A fiókkezelés alatt be lehet állítani, hogy ki kövessen és ki láthassa, hogy kiket követünk.

A Friends (barátok) menü alatt egyedi listákat létrehozhatunk a könnyebb rendezésért, a gyorsmenüben láthatjuk az értesítéseinket (amiknek a színeit beállíthatjuk és elrejthetjük őket videók visszajátszása során), és ami nekünk lesz hasznos: új nyelvek érkeztek, többek között a magyar is!

A PlayStation 4 Pro-sok 1080p/60fps-sel közvetíthetnek Twitchre, a PlayStation VR-ral rendelkezők pedig a headset kijelzőjén láthatják a nézők kommentjeit, illetve virtual surround hangzásban élvezhetik a Blu-ray és DVD-lemezeket.

Ezekért megéri feltelepíteni a firmware-t, nem?

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu