Call of Duty: WWII: ezzel próbálja a veteránokat rávenni a Season Pass megvételére

Az Activision még nem tett le a szezonbérletezésről.

A kiadó blogján olvasható a bejelentés, amivel azoknak akarnak kedvezni, akik a Call of Duty első részei óta a franchise-zal vannak. A lényeg: aki megveszi a Season Pass-t, a megjelenéskor egy extra pályát, név szerint a Carentant kapják.

A Carentan a Call of Duty-ban, a Call of Duty: United Offensive-ben és a Call of Duty 2-ben tűnt fel, tehát mondhatni a kezdetek kezdetéről kerül átemelésre ez a (természetesen felújított) pálya, ami egy francia kisváros a megerősített utcáival és lerobbant épületeivel. Ügyes húzás az Activisiontől…

A Call of Duty: WWII november 3-án érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, a további tartalmai pedig 2018-ban jönnek.

Forrás: Activision blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu