Middle-Earth: Shadow of War: nagyon sok hely fog kelleni neki!

Akinek forgalomkorlátozott internete van, most szívhatja a fogát (mondjuk az kérdéses, hogy hazánkban van-e ilyen limitáció…).

A DualShockersen láttuk, hogy az új Gyűrűk ura játék bizony nem lesz kicsi, konzolon sem. Az IGN egyik szerkesztője, Dan Stapleton a Twitteren megírta, hogy a PlayStation 4 Prosoknak nem kevesebb mint 69,93 gigabyte-ot kell letölteni. Ez nagyobb, ami egy kétrétegű Blu-ray lemezen elfér… de van még mit überelnünk!

A PC-seknek Stapleton annyit mondott, hogy 97,7 gigabyte méretű ezen a platformon. Majdnem SZÁZ gigabyte! Azért ahhoz még egy jó internettel is várni kell, hogy letöltődjön, akinek pedig nem éppen erős internetkapcsolata van, marad a lemezes kiadás, amihez tuti jön még letöltés. Wow.

A Monolith játéka, ami a végleges befejezését több órányi grind (vagy lootbox, azaz pénz) mögé dugta, október 10-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Mindkét konzol erősebb variánsát támogatni fogja.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu