Menu

Nem “holnap” jön az a Holnap határa 2…

MOZI HÍREK – Végre egy jó hír Tom Cruise rajongóinak és A holnap határa című sci-fi kedvelőinek: elkészült a 2. rész forgatókönyve, és a rendező, Doug Liman valamint a két szupersztár főszereplő, Tom Cruise és Emily Blunt is készen áll a folytatásra. De sajnos, egy rossz hír is jár hozzá: nincs rá esély, hogy a film 2020 előtt a mozikba kerüljön, hiszen az összes résztvevőnek sok dolga van mostanában, és nagyon nehéz egyeztetni őket.

– Ez nem olyan, hogy a stúdió azt mondja, volt egy sikeres filmünk, facsarjunk ki még többet belőle – nyilatkozta a rendező. – A folytatás azért fog elkészülni, mert az első résznek nagyon sok rajongója van, akik folyton azt kérdezték tőlem meg Tomtól és Emilytől, hogy miért nem láthatják újra ezeket a hősöket. És addig mondták, míg egyszer össze nem jöttünk hármasban, és megbeszéltük, hogy megcsináljuk. És ehhez járul még egy nagyon jó forgatókönyv.

A második rész állítólag azért is különleges lesz, mert megmagyarázza mindazt, ami az időhurokba került katona körül zavaros maradt az elsőben. Csak győzzük kivárni.

FORRÁS: IC Press

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu