Nem „holnap” jön az a Holnap határa 2…

MOZI HÍREK – Végre egy jó hír Tom Cruise rajongóinak és A holnap határa című sci-fi kedvelőinek: elkészült a 2. rész forgatókönyve, és a rendező, Doug Liman valamint a két szupersztár főszereplő, Tom Cruise és Emily Blunt is készen áll a folytatásra. De sajnos, egy rossz hír is jár hozzá: nincs rá esély, hogy a film 2020 előtt a mozikba kerüljön, hiszen az összes résztvevőnek sok dolga van mostanában, és nagyon nehéz egyeztetni őket.

– Ez nem olyan, hogy a stúdió azt mondja, volt egy sikeres filmünk, facsarjunk ki még többet belőle – nyilatkozta a rendező. – A folytatás azért fog elkészülni, mert az első résznek nagyon sok rajongója van, akik folyton azt kérdezték tőlem meg Tomtól és Emilytől, hogy miért nem láthatják újra ezeket a hősöket. És addig mondták, míg egyszer össze nem jöttünk hármasban, és megbeszéltük, hogy megcsináljuk. És ehhez járul még egy nagyon jó forgatókönyv.

A második rész állítólag azért is különleges lesz, mert megmagyarázza mindazt, ami az időhurokba került katona körül zavaros maradt az elsőben. Csak győzzük kivárni.

FORRÁS: IC Press

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu