Sylvester Stallone 71 évesen ismét Rocky lesz a Creed II-ben!

MOZI HÍREK – Sylvester Stallone idős kora ellenére úgy készül az újabb öklözésre, mint a régi Rocky-filmekben. Mivel Creednek harmadik Oscar-jelölését köszönheti, így nem csoda, hogy a folytatásán is gőzerővel dolgozik.

A Creed egyébként egyaránt siker volt a kritikusoknál és a kasszánál is, így ötszörösen hozta vissza a 35 millió dolláros költségvetését. Stallonét az első Rocky után ismét Oscar-díjra jelölték, sőt, még egy Golden Globe-bal is jutalmazás is belefért a megöregedett bokszolóként nyújtott alakításért, akinek ezúttal nem a ringben kell emberi ellenfelét legyőznie, hanem makacs daganatos betegségét kell megbirkóznia.

Nem volt tehát kérdés, hogy nem maradhat el a spinoff folytatása, csak az nem volt biztos, hogy a Creed II-ben is láthatjuk majd ismét Ryan Cooglert, akit időközben sztárrá vált Hollywoodban, sőt, még első szuperhősfilmjét, a Fekete Párduc-is megrendezhette, melynek ő a főszereplője, és amely egyébként az első fekete szuperhősfilm lesz Amerikában. A Fekete Párduc 2018 februárjában kerül a mozikba, addig rengeteg kötelezettség terheli a rendezőt (utómunka, promóció stb.), a Creed II-nek pedig már február elején indulna a forgatása.

Talán emiatt történhetett, hogy Sylvester Stallone ezúttal nemcsak írja, hanem rendezi is a Creed folytatását, sőt, még producereként is közreműködik. Az egykori akciósztár szokásához híven kedvenc közösségi médiáján, Instagramon jelentette be a hírt, és büszkén bejelentve, hogy ő fogja rendezni a tehetséges Michael B. Jordant a folytatásban. Érdekesség, hogy Dolph Lundgren, a Rocky IV hallgatag szovjet bokszolója is szerepet kap: elképzelhető, hogy Apollo fiának Ivan Dragóval (vagy a fiával) kell majd öklöznie és bosszút állnia a ringben apja haláláért.

Stallone-nak nem szokatlan a rendezés, hiszen legutóbb A feláldozhatók-at rendezte hét évvel ezelőtt, és a Rocky-sorozatnál csak az első és az ötödik résznél (és persze a Creed-nél) történhetett meg, hogy nem ő ült a rendezői székben. Oly módon készülhet az új Creed-re, mint a klasszikus Rocky-filmekben, tehát színészként, íróként, rendezőként és producerként is bizonyíthat Stallone.

A Creed II tehát 2018 februárjában lesz látható a mozikban.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu