A FIFA 18 a közösség kérésére visszaállította a FUT kooperatív módot

Több, mint 10.000 aláírást gyűjtött össze a FIFA közösség, hogy egy a funkciónalitást a játékosok visszakaphassák.

Annak ellenére, hogy a FIFA 18 összességében egy remek sportjáték, a játék rajongóbázisának mégis hiányzik egy imádott funkcionalitás: a FIFA Ultimate Team Guest Mode, amelynek köszönhetően két konzol, vagy PC előtt ülő játékos, kooperatív módban tudott FUT online játékokat és szezon meccseket is lejátsznak. Néhány rajongó még videókat is megosztott Youtube-on, hogy nemtetszését kifejezze, sokan még a pénzüket is visszakövetelték, míg végül a Change.org-on egy aláírásgyüjtést szerveztek, amelyet 10.000 rajongó írt alá.

Szerencsére, az Electronci Arts gyorsan válaszolt a közösségnek: “Olvastuk a kommentárokat a “vendég” funckionalitásról a FUT és FUT Online Draft szezonokat illetően, és nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük: visszaraktuk ezt a funkcionalitást a FIFA 18-ba a PS4, Xbox One és PC verziókba.” Az EA szóvivője szerint szerverfrissítéssel azonnal elérhető ez a funkció, de ez csak ez időszakos megoldás és kezelőfelületi problémák még akadhatnak, amelyeket az elkövetkezendő patch-ekben javítanak majd. Addig is érdemes a játékosoknak az új, ehhez kapcsolódó instrukciókat elolvasni és követni, hogy ez a multiplayer mód problémamentes legyen.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu