Elhagyja a Crystal Dynamics-ot a Tomb Raider igazgatója

Hálásan gondol vissza az ott eltöltött időszakra és szerinte: „az emberek le lesznek nyűgözve majd attól, ami most készül.”

Múlt évben került a veterán fejlesztő, Ian Milham a Crystal Dynamics-hoz, hogy új Tomb Raider részen dolgozzon. Bár a 2015 végén (először Xbox 360-ra és Xbox One-ra) megjelent Rise of the Tomb Raider hatalmas siker volt, így várhatóan egy még jobb folytatásra számíthatunk, mindez mégsem volt elegendő Ian Milham számára (aki korábban a nemrég bezárt Visceralnál is dolgozott a Dead Space sorozaton), aki most elhagyta a céget. Semmilyen negatív esemény vagy nyilatkozat nem kötődik ehhez a váratlan eseményhez. „Az emberek le lesznek nyűgözve majd attól, ami most készül.” – nyilatkozta a kreatív igazgató. Ennél többet viszont nem árult el a jelenleg is fejlesztés alatt álló projektjükről, bár mindenki arra számít, hogy ez a harmadik rész, a Shadow of the Tomb Raider lesz.

És hogy hova ment Milham? Jelenleg az Outpost Games-nél dolgozik, régi kollégáival együtt, akik a Visceral bezárása után szintén itt kaptak munkát.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu