Új PlayStation 4-kontrollerrel jelentkezik a Sony!

A PlayStation 4-hez használható kontrollerek száma tovább bővül.

Ezúttal nem valami gombokkal telepakolt, eszméletlenül drága megoldást jelentett be a Sony, hanem egy olcsóbb, méretében is kicsi kontroller került bejelentésre. Ezt a NES-stílusú „joysticket” a Hori gyártja, a neve Mini Gamepad.

Csak kábelesen használható, de kb. három méter hosszú kábellel érkezik, de ami főleg a gyerekeknek lehet hasznos, negyven százalékkal kisebb méretű! Feláldozásra került a tapipad és a rezgés is, bár tény, hogy az érintéses megoldások kisebb részét a két analóg karral is el lehet végezni a Mini Gamepadon, amit jelenleg csak Észak-Amerikában jelentettek be – ott 30 dollár, kb. 9 ezer forint egy ilyen kontroller, ami elég korrektnek tűnik. Megjelenés év végén.

A Sony bejelentett egy új DualShock 4 színt is: a Sunset Orange (naplemente narancs) sötétlila gombokkal érkezik, és november 14-étől lesz kapható Ausztráliában és Európában (kivéve Lengyelországot, Oroszországot, Franciaországot, Nagy-Britanniát, Írországot, a Közel-Keletet és Afrikát). Az ausztrál ár 100 dollár, ami forintban kb. 20500 kellene, hogy legyen – itt még nem tudni, hogy errefelé mennyibe kerül majd.

Forrás: VG247, GameSpot

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu