Új Full Metal Panic! készül, ráadásul kizárólag PlayStation 4-re![VIDEO]

Csak japán megjelenés, de angol trailer – valami itt nem stimmel.

Szóval az a helyzet, hogy a Bandai Namco bejelentett egy új Full Metal Panic! játékot, ami csak PlayStation 4-re fog megjelenni. Egy körökre osztott stratégiai RPG lesz az angolul Full Metal Panic!: Who Dares Wins névre hallgató játék, amit a Bandai Namcon belüli B.B. Studio, a Super Robot Wars szériáért felelős csapat hoz össze.

Nem is nagyon írnánk erről a játékról, de az, hogy a bejelentő videó kapásból angol nyelvű, esélyes, hogy legalább ázsiai angol megjelenést eredményezhet a későbbiekben, de az is fennállhat, hogy nyugatra is kihozhatják ezt a PlayStation 4-exkluzívot. A Full Metal Panic! amúgy 1998-ban kezdte novellaként, amiből több anime és manga fejlődött ki.

Japán megjelenés 2018-ban. A Bandai Namco pedig gyanús – esélyes, hogy még idén bejelentenek egy lokalizált kiadást, amit talán kihoznak Xbox One-ra is (mivel Japánban konkrétan esélytelen a Microsoft).

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu