Csak nem a Legacy of Kain visszatérésén gondolkodik a Crystal Dynamics?

A Tomb Raider rebootért felelős csapat lehet, hogy visszatér egy korábbi játékához.

Miért is gondolhatjuk ezt? Nos, a Crystal Dynamics a Twitteren elég gyakran elkezdett Legacy of Kain témájú tweeteket és artwork képeket posztolni. Emögött biztos van valami indok is, különben a Crystal Dynamics nem nagyon foglalkozna ezzel a sorozattal: vagy egy új játékon, vagy egy remasteren dolgozhat a csapat! Több tweet is Razielt mutatja, ami az ő visszatérésére utalhat.

A Legacy of Kain utolsó játéka, a Defiance 2003-ban jött ki. 2004-ben fejlesztés alatt állt a Legacy of Kain: The Dark Prophecy, de a Ritual Entertainment fejlesztése törlésre került. 2012-ben ismét elvágásra került egy projekt PlayStation 4-re (Legacy of Kain: Dead Sun). Szóval nincs jó helyzetben a franchise.

Még 2015-ben azt nyilatkozta a Crystal Dynamics vezető tervezője, Michael Brinker, hogy 50-50% esélye van annak, hogy egy új Legacy of Kain játékkal foglalkozzanak a PlayStation 4/Xbox One párosra (akkor még ugye nem volt kinn a Switch). Azóta eltelt két év. Valami itt készülhet…

Forrás: Game Informer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu