Csütörtöki trailerpakk és potpourri [VIDEO]

Hat az egyben.

A Redditen felbukkant a Destiny 2 PC-s portjának adatbányászatának eredménye. De mielőtt nekiülnénk, a közönségé a szó: a Bungie fórumait és a Redditet is ellepték azok a posztok, amik arról szólnak, hogy pár program háttérben futása (Discord, GPU/CPU figyelő progik, ilyesmi), vagy akár azok nélkül is ki lettek egyesek tiltva. David Shaw, a PC-s port főnöke szerint „internetes lótrágya” az egész, hozzátéve, hogy nem tiltanak ki ezért senkit sem, csak a progikat blokkolja a Destiny 2.

Visszatérve az adatbányászatra, spoilerek következnek: Osiris DLC a Mercury Patrol Zone-nal, „Osiris” és Shiro visszatérésével, a következő DLC neve Warmind lesz – ezeket Saladin és Cayde nem használt dialógusaiból derítették ki. Utalás van ezekre is: Reef, Dreadnaught, Moon’s Hellmouth, Mars, Venus, Phobos, Prison of Elders, illetve két esemény is (Festival of the Lost, The Dawning) is megemlítésre kerül. Új helyszínként a The Myriad és Ganymeda érkezhet.

A végére egy kis összehasonlító videó a DigitalFoundrytól a PlayStation 4-es és a PC-s változat között.

Halloween alkalmából trailert kapott a játék, amire senki sem számított: a Bubsy: The Woolies Strike Back viszont kicsit túlzásba esik a Sonicra való utalással (mivel azt másolta a kilencvenes években a franchise…). Megjelenés október 31-én PlayStation 4-re és PC-re.

A 40 dollárba (12 ezer forintba) kerülő Middle-Earth: Shadow of War season passa is részletezésre került. Novemberben a Slaughter orktörzs jön, decemberben az Outlaw, februárban az első sztori-DLC érkezik (Blade of Galadriel), ahol Eltarielt irányíthatjuk, míg májusban a Desolation of Mordorban Baranort vehetjük irányításunk alá.

Új trailert, illetve konkrét megjelenési dátumot kapott az Arc System Works játéka, a Dragon Ball FighterZ – előbbiben a főszerepet Nappa játssza. Megjelenési dátum? Január 26-a PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Eredetileg úgy tűnt, hogy október 25-én indulna az Injustice 2 PC-s portjának nyílt bétája, de a Warner ezt meghatározatlan ideig elhalasztotta. A portért a QLOC felel, akik legutóbb a Mortal Kombat XL-t emelték át a konzolokról a számítógépre.

Japánban elstartolt a Sonic Forces demója Nintendo Switchen és PlayStation 4-en. Ez mind szép és jó, csak egy probléma van: mindössze EGY, igen, EGY percet lehet játszani vele, mielőtt a képünkbe dobná a köszönjük a játékot képet. Jól van, SEGA, abból aztán sok tapasztalatot lehet meríteni… de szerencsénkre a megjelenés nincs messze: november 7-e a Switch/PS4 páros mellett Xbox One-ra és PC-re is.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu