Xbox One X, PlayStation 4 Pro: „Egészséges keresletre” számít az AMD vezérigazgatója

Mivel mindkét konzol AMD-technológiára épít, Dr. Lisa T. Su már csak tudja, mi a helyzet a kereslettel…

Az AMD vezérigazgatója a legfrissebb pénzügyi jelentésében ezt nyilatkozta: „A részben egyedi üzletünk [az APU-val, amit az Xbox One X és a PlayStation 4 Pro is használ] úgy teljesít az év során, ahogy azt elvárjuk, és az időszakos kereslet is egészséges marad, ahogy a vásárlóink, a Sony és a Microsoft belépnek az ünnepi időszakba a PlayStation 4 Pro-val és az Xbox One X-szel.” Magyarul ez annyit jelent, hogy az eladások (és az AMD bevételei) jók, de a november/decemberi időszakra emelkedést jósolnak.

„Úgy véljük, hogy a forgalmunk az előző évhez képest csökkenni fog, és ez várható is volt. A [konzol]ciklus ötödik évében járunk, és el is várható a kereslet csökkenése, de van egy kis pozitívum is az Xbox One X rajtja miatt,” tette hozzá Su.

Persze az AMD részéről érthető is az optimista mentalitás, ám még várnunk kell egy keveset, hogy megtudjuk: mennyire is fog fogyni az Xbox One X (ami november 7-én érkezik), illetve a PlayStation 4 Pro miként képes lépést tartani majd vele…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu