[PGW 2017] Trailerözön, bejelentésekkel [VIDEO]

Mondhatnánk, hogy ez a futottak még kategória, de többről van szó!

A Paris Games Week konferenciát megelőző egy órás műsorban is voltak bejelentések. Ezek egyike a Guacamelee 2 volt (sőt, ez volt az első játék, amit bemutattak). A Drinkbox Metroidvania-stílusú játéka „hamarosan” érkezik! SZUPERCSIRKE!

Sleeping Dogs! Ja, sajnos nem. Holott ilyen környezetben játszódik a The Hong Kong Massacre, egy újabb bejelentés a PGW pre-showjáról. A projekt mögött a Captain Rogue Production és a Vreski áll, és kb. úgy lehetne jellemezni, mint egy felülnézetes Hardboiled. Megjelenés jövőre.

PlayStation 4-re is érkezik a PC/Mac/Linux mellett a The Gardens Between. A The Voxel Agents játékában lehetőségünk lesz az idővel játszani, de nem Life is Strange-stílusban. Két barát története, kicsit művészibb megközelítéssel… megjelenés jövőre.

A Loco Roco második részéről is tudtuk már, hogy felújított, PlayStation 4 Pro-n 4K-t is támogató változata úton van. Most már tudjuk, hogy mikor érkezik: december kilencedikén. Színes a Loco Roco 2 Remastered, annyi szent.

Egy külön trailert kapott az, hogy milyen DLC-ket kap a The Sims 4 PlayStation 4-es portja. Mi sem értjük, úgyhogy még a megjelenési dátumot ideejtjük, aztán haladunk tovább: november 17-e.

Bejelentésre került a Tennis World Tour is a pre-show során. Bár örülünk, hogy a műfaj végre kap játékadaptációt PlayStation 4-re is, de a vizualitás inkább a PS3-as időszakot hozza. Ejj. Megjelenés 2018 tavaszán.

PlayStation VR-ből sincs hiány! Az első bejelentés a Disruptive Games (akik közreműködtek a Tony Hawk’s Pro Skater 5-ben…) eléggé No Man’s Sky grafikai stílusával rendelkező játékával, a Megalith-tel volt kapcsolatos. Titanshooter, a cél az istenné válás. Időzített exkluzívként 2018-ban fog megjelenni.

A Tribetoy a Bow to Bloodot dobta a PSVR-közösbe, csakhogy két szék közé ült a játék. A narrátor és a zene inkább gyerekeknek szólónak tűnik, de közben a játékmenet hajócsatákról szól. Ezt bogozza ki valaki, mert nekünk nem sikerült…

Az Ultrawings VR is be fog repülni a Sony virtuális valóság-headsetére (mivel már az Oculus Riften és a HTC Vive-on már szó szerint szárnyal): nyílt világú, repülős játék, ahol küldetéseket teljesíthetünk. Három sziget, három repülőgép – persze lesznek gyűrűkön való átrepülések is…

A Survios játéka, az Invector a műsor során PlayStation VR-t írt a sarokba, holott PlayStation 4-es címről van szó (és ezt a hibát elejtették a Final Fantasy XV Episode Ignis DLC-jével is, lol). A játék maga egy Amplitude-klón, vagy akár mondhatnánk azt is, hogy Audiosurf. Ritmusjáték, mindenkinek… Aviciivel.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu