Nincs mindenszentek napja trailercsokor nélkül [VIDEO]

A Paris Games Week után van mivel felzárkózni…

Az Okami HD több videót is kapott, többek között PlayStation 4 témákkal kapcsolatosat, de mivel kapásból négy ilyen is van, ezeket csak linkeltük, a játékmenet-videókat pedig beágyaztuk. A játék december 12-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Új kiszerelésben kerül Japánban a boltokba november 22-étől a PlayStation Vita: a 16 GB Value Pack a PCH-2000-es típusú Vitát tartalmazza kék vagy fekete színben, illetve egy 16 gigabyteos memóriakártya és a kábelek vannak még a dobozban. Az ár 19980 yen+adó, ami kb. ötvenezer forint lenne. Megy a Sony a Switch után, de vajon ki fogják hozni errefelé is? Látván, hogy a Paris Games Weeken szóba sem került a nemsokára hat éves handheld, sajnos kizártnak tűnik…

Korábban érkezik a Nintendo Switchre a Gear.Club Unlimited: az osztott képernyős multival és 200-nál is több egyedi pályával érkező játék november 21-én fog megjelenni. Gran Turismo a la Switch?!

November 21-e megjelenési dátum lesz valami másnak is: a Square Enix ekkor hozza ki PC-re a World of Final Fantasy-t, ami tavaly jött ki PlayStation 4-re és PlayStation Vitára. Aki a megjelenés utáni hétig bezárólag megveszi a körökre osztott RPG-t, a Day One Editiont kapja majd egy soundtrack samplerrel és háttérképpel.

A Square Enix egy áttekintő videót is összehozott a Dissidia Final Fantasy NT-ből, aminek PlayStation 4 portja január 30-án érkezik. Egy kis táblázatot is közzétettek, hogy mindenki megtalálja a megfelelő harci stílusát is.

A Hand of Fate 2 nem fogja kihasználatlanul hagyni a PlayStation 4 Pro és az Xbox One X extra erejét. A Microsoft konzolján 4K felbontásban is, a Sony-én pedig maximum 1620p-ben futhat az akció-RPG/rougelike/kártyajáték, 30 vagy korlátlan FPS módban, adaptív V-Sync-kel. Megjelenés november 7-én, és PC/Mac/Linuxra is érkezik!

Új játékmenet-videót kapott a Project Nimbus: Code Mirai. Mechek Unreal Engine 4-gyel – ez egyeseknek tömör gyönyör lehet. Ez lenne az Ace Combat és a Gundam szerelemgyereke…?

Launch trailert kapott a Spintires: Mudrunner, aminek hamarosan mi is nekiülünk. A Saber Interactive (TimeShift, Inversion, Quake Champions…) játéka sárdagasztást kínál, ezerrel. Már elérhető PC-n, PS4-en és X1-en.

A Star Citizen eléggé Blade Runneres városokkal is rendelkezni fog (lásd 13 percnél a videóban). Akkora játék lesz ez, hogy már nehezen tudjuk elképzelni. Obligát kérdéssel zárunk: de vajon mikor fog megjelenni a Star Citizen?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu