[PGW 2017] Trailerözön, II. rész [VIDEO]

Tegnapelőtt annyi mindent zúdított két óra alatt a nyakunkba a Sony, hogy még mindig bőven van miről mesélni…

Kezdjünk egy megjelenési dátummal. Az E3-on került megerősítésre, hogy a Shadow of the Colossus egy PlayStation 4-es remake-et kap a SIE Japan Studio és a Bluepoint együttműködésének köszönhetően. Bekarikázni a dátumot: február 6-án jön a remake!

A Polyarc PlayStation VR-os játéka, a Moss az E3 során lett bejelentve. Most viszont már megjelenési időszakkal és árral is rendelkezik: az egértörténet februárban jön 30 dolláros (~9 ezer forintos) árcímkével.
Szintén az E3-on került bejelentésre a Star Child a PlayStation VR-ra. A GameStop által létrehozott GameTrust által kiadásra kerülő Playful-játéknak nincs még megjelenési dátuma.

A Resident Evil 7 ingyenes Chris Redfield DLC-je, a Not A Hero is kapott egy trailert. Lucas Baker a célpont, a megjelenési dátum pedig december 12-e (egy napon érkezik a RE7 Gold Edition, teljes kiadásával, amiben a másik, fizetős DLC, az End of Zoe is ott van).

A mai napon már elérhető a PixelJunk VR-hoz a Dead Hungry, ahol zombikat kell megetetnünk. Olyannyira beteg a játék, mint amennyire ez a jellemzés, illetve a trailer is.

A mai napra időzítették a fekete-fehér, vonalas horrorként is titulálható Stifled megjelenését, ami egy újabb PlayStation VR-játék. Szinte kottára ugyanaz, amit a Perceptionben vagy a The Unfinished Swanban láthattunk már.

A League of War VR Arena egy asztali háborús szimulátor. Már megjelenési dátuma is van: a PlayStation VR kínálata ezzel a címmel november 7-én fog bővülni. Jó ötletnek tűnik ehhez VR-t használni…

A Monster of the Deep: Final Fantasy XV-ről megtudtuk, hogy ez a PlayStation VR-játék nem kötelez minket arra, hogy az alap FFXV a birtokunkban legyen. A standalone horgászszimulátor november 21-én fog megjelenni.
Más téma, de még mindig a Final Fantasy XV-nél maradva: az Episode Ignis DLC-ben zeneileg közre fog működni a Chrono Triggerrel nagyot alkotott Yasunori Mitsuda. Megjelenési dátumot is kapott Ignis története: december 13-án már neki is ülhetünk az epizódnak!

A Survios játéka, a Sprint Vector akár úgy is jellemezhető, hogy Sonic Free Riders, csak Kinect nélkül és PlayStation VR-rel. Belső nézetes versengés, kicsit synthwave stílusú színkavalkáddal. Érdekes…

A végére két bejelentés: a Heavy Specture játéka, az Oure keveri a sárkányságot az emberiséggel, a művészi megközelítést az erőszakmentes játékmenettel, és ami a legfontosabb: már elérhető PlayStation 4-re, a PC port pedig november 14-én érkezik.

A konferencia előtti program legvégére is maradt egy leleplezés: bejelentésre került a Mossmouth-tól és a BlitWorkstől a Spelunky 2, ami először PlayStation 4-re és PC-re érkezik. Aranyat ásni nem kell félnetek, szórakoztató lesz!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu