Elkészült a Star Wars: Battlefront II; eképp változnak a lootboxai [VIDEO]

Az Electronic Arts (ami közzétette pénzügyi jelentését) nemsokára újabb köteg pénzben fürödhet meg Dagobert bácsi mintájára.

Az Electronic Arts az „élő szolgáltatások” felé kezdett elindulni. The Sims 4, Madden, FIFA Ultimate Team… játékon belüli fizetési lehetőségekre tessék gondolni. Az ilyen típusú játékok már a kiadó forgalmának kétharmadát kiteszi, ami az utóbbi negyedévben összehozott 959 millió dollárból nem kevés pénz. Ja, az az eredmény 61 millió dollárral több, mint az egy évvel korábbi adat! Ez is megmagyarázza, miért is efelé kanyarodik lassan a kiadó: mikrotranzakciók, hogy a játék árán túl több pénzt is költsünk…

Niklas Fegraeus, a Star Wars: Battlefront II dizájntervezője a Twitteren írta, hogy aranylemezre került a játék, úgyhogy indulhat a sokszorosítás a lemezes kiadás érdekében. A fájlok adatbányászásából kiderült, hogy a Kamino pálya is bekerülhet, ami űrcsatákat takarhat, de mivel nincsen kizárólag világűrben játszódó térképek, valami más állhat emögött.

A béta után sokan csalódtak a fejlődési rendszerben, így a fejlesztők részletezték, hogy miként változtatnak a lootboxokon. Az Epic Star Cardok kikerülnek a dobozból – csak kraftolás esetén, vagy előrendelőknek lesznek elérhetőek. Egy bizonyos szintet el kell érnünk, hogy feljavított kártyákat kraftolhassunk, úgyhogy itt a pénz nem fog levágást biztosítani. A fegyverek adott mérföldkövek mögé lesznek téve – néhányat dobozokból szerezhetünk, de a legtöbbjét csak játék útján kaparinthatjuk meg. Az osztályhoz kötött felszerelést úgy nyithatjuk meg, ha az adott karaktertípussal (pl. Heavy) játszunk, és így ládákat kapunk, amivel Star Cardokat és kraftoláshoz kapunk cuccokat a fejlődés céljából.

A Star Wars: Battlefront II november 17-én jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re – és már meg is érkezett a launch trailer is.

Forrás: WCCFTech, WCCFTech, WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu