World of Warcraft: kedvező lépések a Blizzardtól a régi és új játékosoknak egyaránt [VIDEO]

Akik már több mint tíz éve nyomták a World of Warcraftot, de elidegenültek a túl sok változtatás miatt, talán most visszatérhetnek a Blizzard játékához.

Először viszont essünk túl az újabb játékosoknak szánt bejelentéssel: a BlizzConon megerősítették, hogy új kiegészítő jön az MMORPG-hez, Battle for Azeroth néven. A hetedik kieg Zandalart és Kul Tirast hozza el, de többek között a szintkorlátot is felemeli 120-ra. Van még erő a már elég idős (majdnem 13 éves!) játékban. Megjelenés 2018 nyara tájékán.

Korábban többször is írtunk arról, hogy a Blizzard azon szervereket, amik illegálisan kínálták az eredeti játékélményt kiegek nélkül, bezáratta. Most már ilyesmire nem lesz szükség: erre lesz megoldás a World of Warcraft Classic, amiről sok részletet még nem tudunk. Ezzel azokat próbálná visszahúzni a Blizzard a WoW világába, akik 2004-2005 tájékán már gyűrték ezerrel a játékot (köztünk is van ilyen, nem bűn bevallani). Ideje volt már ennek, Blizzard.

A Blizzard amúgy egy világrekordot is megdöntött, ugyanis a BlizzConon az eddigi legnagyobb, gaming tematikájú diorámát építették meg – ez a horda és a szövetség küzdelmét örökítették meg tízezernél (!) is több karakterrel. Azért ez nagyon durva… de legalább bekerültek a Guinness világrekordokat tartalmazó könyvébe. Ezért pedig talán megérte összehozniuk…

Forrás: PC Gamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu