PlayStation Experience 2017: „kisebb lesz az eddigieknél”? [VIDEO]

A Sony elvileg nem tart akkora rendezvényt, mint az utóbbi években. Biztos ez?

Mindenesetre a PlayStation Blogon a Sony Interactive Entertainment amerikai közösségi média-rendezője, Sid Shuman szerint nem lesz olyan mértékű rendezvény a Paris Games Week miatt, mint mondjuk tavaly, de több helyet fognak biztosítani a PlayStation 4-es és PlayStation VR-os játékok kipróbálására. (A Vitát meg felejtsük el…?)

Ettől függetlenül a konferencia (amit nem showcase-nek neveznek ezúttal a PGW miatt), ami magyar idő szerint december kilencedikén, hajnali öt órakor lesz megtartva, több új játékot is bemutathat, és már biztos, hogy két címről több szó is esni fog. Az egyikük az Insomniac Games új játéka, a Paris Games Weeken bejelentett Ghost of Tsushima lesz, a másik pedig az idei év eddigi talán legnagyobb hiányzója, a korábban a LittleBigPlanet mögött álló Media Molecule Dreams-e lesz, és erről a játékról mostanában tényleg nem nagyon hallottunk! Addig is íme egy teaser trailer belőle…

Aki megteheti, itt vásárolhat jegyeket a december 9-én és 10-én megtartott rendezvényre, az Early Bird jegyekkel pedig a konferencián (ami odaát 8-án este kezdődik!) is részt vehetünk.

Forrás: PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu