Már a következő Hitman játékon dolgozik az IO Interactive!

A függetlenné vált IO Interactive tovább foglalkozik a 47-es ügynökkel.

Egy blogposztban ünnepli a dán stúdió, hogy a Hitman Game of the Year Edition kiadása megjelent. Az IO vezérigazgatója, Hakan Abrak ezt írta a posztban: „Öt hónapja arról értesítettünk titeket, hogy az IO Interactive újra egy független stúdió lett. Azóta csendben voltunk, mert arra kellett koncentrálnunk, amiről az IO szól az alkalmazottaink, a kultúránk, a céljaink és jövőbeli álmaink érdekében. Ez kemény és kihívó munka volt, de eközben felettébb izgalmas is, miközben ennek a különleges stúdiónak új kezdetéért lehelyeztünk az alapköveket.

Előre is mindenkinek köszönet, aki támogat minket a [Hitman] Game of the Year Edition vagy az Upgrade megvételével. A támogatásotok közvetlenül segít minket a független utunkban a következő Hitman játék felé (és azon túl is). Még egy dolog a következő Hitman játékunkról: szeretném, ha tudnátok, hogy nagyot haladtunk vele – izgalmas, új feature-ökkel és a franchiseban először feltűnő dolgokkal rendelkezünk, amikről alig várom, hogy beszélhessek. Egy kicsit még várnotok kell, mivel nem akarunk még beszélni róla 2018-ig.”

Szóval készül a következő Hitman-játék, és ezúttal a Square Enixtől függetlenül, ugyanis a japán cég túladott az IO-n, akik egyedül maradva megőrizték a Hitman-licenszet. Alig várjuk már, hogy új részleteket hallhassunk a zongorahúros gyilkosról!

Forrás: IO Interactive blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu