Star Wars: Battlefront II: megtudtuk a lootbox árakat [VIDEO]

Mik-ro-tranz-ak-ci-ók.

A dobozokat kétféleképpen szerezhetjük meg: vagy játszunk, vagy a játék pénznemével, a kristályokkal vesszük meg őket – és a kristályt valós pénzért lehet megkaparintani. 500 kristály 5 dollár, 10-ért ezret, 20-ért 2100-at, 40-ért 4400-at kapunk. A legdrágább, 12 ezres pakk pedig 100 dollár (ami azért elég lazán 27-28 ezer forint, euróból konvertálva meg 30-32), de aki EA/Origin Access előfizető, tíz százalék kedvezményt kap ezekből.

A kristályokkal háromféle dobozt vehetünk – a Hero 110, a Starfighter 120, a Trooper pedig 200 kristályba kerül, és a pakkokban „egy vagy két” Star Cardot találhatunk az emote-ok, fegyverek vagy győzelmi pózok mellett. Átszámítva: a 100 dolláros pakkért 60 Trooper dobozt vehetünk…

A lenti videó a rövid (5-7 órás…?) kampányból került rögzítésre egy PlayStation 4 Pro-n. Van egy másik felvétel is a Mos Eisley pályával, amit a Redditen itt lehet megtekinteni.

A Star Wars: Battlefront II november 17-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: GameSpot, WCCFTech, Reddit

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu