Hétvégenyitó trailerek [VIDEO]

A hétvégére ez elég kiadós.

Videót kapott az L.A. Noire Nintendo Switch változata – az érintőképernyő mellett a Joy-Conokat is bevethetjük az irányítás céljából, és új, széles, illetve váll feletti kameranézeteket is kapott ez a port, ami egy napon érkezik a PlayStation 4/Xbox One kiadással november 14-én.

A Mafia III-ról megtudtuk a WCCFTech interjújának köszönhetően, hogy 1720p felbontáson fut az Xbox One X-en a Hangar 13 játéka, és innét skáláz fel 4K-ra. Grafikai tuning, illetve HDR is van az erősebb Microsoft konzolon, ami viszont PC-re és PlayStation 4-re nem fog érkezni. Mennyit fizetett ezért a Microsoft?
Az Xbox One X témánál maradva, a DigitalFoundry összehasonlította az Assassin’s Creed: Originset az erősebb Sony és Microsoft konzolon, de a PC is beszállt a buliba. Az Xbox One X 44-96% közötti nagyobb felbontást (minimum 1656p, de 1700-2160p között ingadozik) kínál a PlayStation 4 Pro-hoz (mininum 1350p) képest. Ja, és aki a játék hősét, Bayekot egy római Centurio felszerelésébe öltöztetné, a Roman Centurion Packkal megteheti (ez már meg is jelent). Oroszlánbőr, két fegyver, egy pajzs és egy ló… 2100 forintért? Ehh… nem sok az egy kicsit?

Érdekesség: a The Witcher 3 a patch nélkül is alapból 60fps-t kínál az Xbox One X-en, mivel frame rate limit nélkül jelent meg két és fél éve a CD Projekt RED játéka. Ez most kapóra jött.

Új játékot jelentett be a PlayerUnknown’s BattleGrounds fejlesztője: a Bluehole a nyugati területekre elhozza a Kakao Games kiadásában az Ascent: Infinite Realmot, ami egy steampunk-fantasy MMORPG lesz! A béta 2018 első felében kerül majd megrendezésre. Ez meglepetés, annyi szent.

A Pure Farming 2018 (ami korábban Pure Farming 2017: The Simulator névre hallgatott) egy érdekes trailert kapott: a farmszimulátor, amit a Techland jövő márciusban ad ki, azokat a gépeket mutatja be, amivel megművelhetjük a földünket. A videó címe is érdekes: „A farm hősei”…

Star Citizen, immáron 164 millió dollárnyi közösségi finanszírozással (komolyan, mintha hetente nőne egy millióval…) – most a kvantumutazással kapcsolatban kapott egy videót, ami azt is előadja, hogy a hármas alfában miként is változik ez a közlekedési lehetőség. De mikor fog vajon megjelenni? – szól az obligát kórus.

Az ARK: Survival Evolved az Xbox One portot összevetette az Xbox One X-en futó kiadással – meredek a különbség, és az alap X1-en nem valami látványos a dínózás. Az Xbox One X két módot kínál: 1440p/30fps, 1080p/60fps.

A The Elder Scrolls: Online is előadja, hogy mennyivel járhatunk jobban, ha az Xbox One X-en futtatjuk a natív 4K felbontáson elterülő MMO-t. (Mielőtt valaki kérdezné: a héten jött ki a Microsoft konzolja… és várjuk is, miként teljesít eladásokban.)

Erőszakos, 90-es éveket idéző FPS? Ilyesmit jelentett be a Saibot Studios: a Hellboundot a Blood, a Duke Nukem 3D, a Quake és a Doom inspirálta, és ez látszik is rajta. Még a főszereplő, Hellgore is szakasztott 20 éves… a zárt bétára itt (https://hellboundgame.com/) lehet jelentkezni. Megjelenés hamarosan PC-re.

A Microsoft egy poénos videóval reklámozza az Xbox Game Passt: autós gyorsétterem stílus, de itt mindent megkaphatunk (havi kb. 100 Xbox One és 360 játék, változó kínálattal) havi háromezer forintért, és még streamelni sem kell a játékokat, hanem letölthetjük őket. Ez ellen mikor lép a Sony?

A Nintendo Switchen először bukkan fel a Telltale: a Batman: The Telltale Series (azaz az első évad) 14-én, Európában 17-én kerül kazettás kiadásban, illetve digitálisan is a boltokba 40 dollárért/12-13 ezer forintért. Nincs várakozás az epizódok között, ugyanis a fejlesztők (akik úgy 25%-kal karcsúsodtak amúgy) már a második évadon dolgoznak.

Miként került a The Elder Scrolls V: Skyrim át a virtuális valóságba? Erről beszél a lenti videóban a Bethesda. A Skyrim VR november 17-én érkezik PlayStation VR-re, a többi platformra (HTC Vive, Oculus Rift) pedig valamikor jövőre ugrik át a már jó hat éve megjelent RPG.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu