Keddi trailerkörkép [VIDEO]

Főszerepben Noctisszal!

A Tekken 7-ben a King of Fightersből átruccanó Geese Howard után újabb vendégre számíthatunk, ugyanis a Final Fantasy XV egyik karaktere, Noctis is a játszható karakterként érkezik jövőre. A Tekken 7 amúgy újabb Unreal Engine 4 változatra vált az input lag csökkentése érdekében.

Dragon Ball FighterZ – az Arc System Works eszeveszetten tempós és technikás bunyója ezúttal Android 18-at mutatja be. Megjelenés január 26-án PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Menetrendet kapott a Wolfenstein II: The New Colossus DLC-i. A prológként kezelendő Episode Zero már elérhető a Season Pass-szal rendelkezőknek (vagy akik előrendelték a játékot), a The Adventures of Gunslinger Joe Chicagóban december 14-étől, a The Diaries of Agent Silent Death a kaliforniai náci bunkerekkel január 30-ától, a The Amazing Deeds of Captain Wilkins Alaszkában pedig márciustól lesz elérhető. A Season Pass ára 25 dollár – kb. 7500 forint.
A DigitalFoundry összevetette az Xbox One X-et a PlayStation 4 Pro-val a játék tükréből, és többnyire a Microsoft konzolja nyeri ezt a viadalt.

A The Witcher rajongóit nem szabad lebecsülni: ezúttal erxv megalkotta az első rész prológját a harmadik játékban! Bár bevallottan a lépcsős részek nem a legjobbak, a modot itt találhatjuk meg.

A Blizzard a WindowsCentralnak elárulta, hogy az Xbox One X-en 4K felbontáson tervezik futtatni az Overwatchot, amire nagy esély van: a Diablo III szinte kizárólag natív 4K-n fut az erősebb Xbox One modellen, ami egy hete jelent meg.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu