Menu

Tarolnak a nyílt világú játékok, a Bethesda címei lemaradásban!

Az Egyesült Államokban nem nagyon teljesít fényesen a Wolfenstein II: The New Colossus és a The Evil Within 2.

Az amerikai NPD Group közzétette az októberi eredményeket a szoftveres és hardveres szemszögből egyaránt. A konzolok között – ahogy ez sejthető volt – az októbert is behúzta a Nintendo Switch, ami főleg a Super Mario Odyssey megjelenésének köszönhetően újabb első helyet hozott a Nintendónak.

A játékok között az első helyet a Middle-Earth: Shadow of War szerezte meg az Assassin’s Creed: Origins és a Super Mario Odyssey előtt. A Sony a tizenegyedik helyre gurult be a Gran Turismo Sporttal, ami valljuk be, nem éppen ütős eredmény egy PlayStation 4-exkluzív játéktól. Hol van viszont a két Bethesda-megjelenés? A top tízbe nem fértek be!

Bár a digitális értékesítést nem vette figyelembe az NPD (ugyanis a Bethesda és a Nintendo ezeket az adatokat nem közli), a Wolfenstein II: The New Colossus és a The Evil Within csak a tizenharmadik és a tizennegyedik helyig tudott jutni, bár tény, hogy a Wolfenstein a hónap végén jött ki. (Ezzel szemben Mario a dobogóig repült ugyanannyi idő alatt, úgyhogy ez nem lehet kifogás…) Az viszont poénos, hogy a Grand Theft Auto V is megelőzte őket a maga tizenkettedik helyével… ám a Bethesda mostanában nem valami sikeres, hiszen májusban a Prey nem tudott túljutni a Mario Kart 8 Deluxe-on, a Dishonored 2 tavaly novemberben pedig szintén nem fért be a top tízbe!

Úgyhogy a nyílt világú játékok térnyerése folytatódik – várjuk a novemberi eredményeket, főleg az Xbox One X rajtja miatt. Vajon hová ér a Call of Duty: WWII és a Star Wars: Battlefront II?

TOP 10 lista:

  1. Middle-Earth: Shadow of War
  2. Assassin’s Creed: Origins
  3. Super Mario Odyssey
  4. South Park: The Fractured but Whole
  5. NBA 2K18
  6. La FIFA 18
  7. WWE 2K18
  8. Madden NFL 18
  9. Destin 2
  10. Forza Motorsport 7

Forrás: VentureBeatVentureBeat, GameSpot

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu