Blood And Truth: James Bond, John McClane és John Wick keveréke? [VIDEO]

A PlayStation VR egyik sikervárományos játéka nem tűnik egyszerű falatnak…

Az európai PlayStation Blogon (az amerikain valahogy nem találtuk meg…) egy elég részletes bejegyzésben taglalják, hogy miként lehet a Blood And Truth akár a PlayStation VR egyik killer appja is.

A PlayStation VR Worldsben látott London Heist csak egy bemelegítő volt a csapatnak – ha a londoni rablás egy kisfilm volt, akkor a „véres valóságot” már egy egész estés filmnek tekinthetjük: robbanékony, de hosszabb és ugyanolyan akciódús. Stílusilag teljesen elhagyták a „cockney” műfajt, de London sármja nem került háttérbe ennek ellenére sem.

A játékot „a három J”, James Bond, John Wick és John McClane kombinálta, így mindhárom karakter stílusa és személyiségjegye fel fog tűnni Ryan Marksban, akinek a bőrébe bújunk majd a Blood and Truthban. Közben észrevétlenül megtanulunk pár dolgot, mint például kilőni egy gránátot, ami felénk repül, vagy az ujjunkkal megpörgetjük a pisztolyt a kezünkben. És mi lenne Marksszal, ha nem lenne főcímdala? Lesz még az is, de az rajtunk áll majd, milyen akcióhős-típus leszünk.

A Blood And Truth PlayStation VR-exkluzívként nem rendelkezik megjelenési dátummal.

Forrás: PlayStation Blog EU

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu