Sony: már a fekete péntekre gyúr, de még hogy! [VIDEO]

A Sony az év végére egy újabb fokozatba kapcsol.

Az Egyesült Államokban népszerű fekete péntek során sok dolgot leáraznak a hálaadás utáni napra, ami miatt sokszor hallunk a hírekben arról, hogy az emberek egymást tapossák a boltokban. Nos, erre a Sony nem készül: a PlayStation Store-on ugyanis masszív leárazásokba kezdenek.

Az észak-amerikai régióban már élnek az akciók a PlayStation Plus előfizetőknek, de az európai területen kicsit máshogy kerültek belövésre az időpontok. Errefelé november 21-étől már élni fognak a leárazások a Plus előfizetőknek, mindenki másnak pedig 23-ától lépnek életbe az akciók, amik huszonhetedikéig fognak tartani. (27-éig például Európának nyugatibb területein egy PlayStation VR + PlayStation VR Worlds + Gran Turismo Sport is kapható lesz 300 euróért, kb. 93 ezer forintért…)

Decemberre pedig a PlayStation Experience-szel készülnek – a PlayStation Blogon olvashatóak a kiállítók és a kiállításra kerülő játékok listája. Ez már módosított, ugyanis a Siliconera szerint innen kivették a Dragon’s Crown Pro-t. Most már elkéstek vele.

Fekete péntek a karosszékünkből? Ez azért elfogadhatóan hangzik.

Forrás: DualShockers, PlayStation Blog, Siliconera

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu