Új fejlesztési fázisban van a Cyberpunk 2077!

Halad a CD Projekt RED a fejlesztéssel, mi pedig örülünk.

A lengyel Puls Biznesu meginterjúvolta Adam Kicińskit, a fejlesztők vezérigazgatóját, aki megerősítette, hogy a fejlesztés egyik fontos fázisa lezárult, és a közelmúltban nem voltak hátráltató tényezők a fejlesztéssel, továbbá az engine is már lábra kelt.

„Az engine már működőképes, de természetesen tovább lesz még fejlesztve. Mindegyik játékunk során elég jól kellett a technológiát fejlesztenünk, és most is ez a helyzet. Fontos, hogy az igényeinket kielégítse és a piacon elérhető eszközök képességeinek szintjén legyen. Emiatt az engine-t folyamatosan frissítenünk kell, és ez általában a [fejlesztés] kései szakaszáig tart,” mondta Adam Kiciński.

Aki viszont megjelenési dátumot vár, az csalódni fog: „Még türelmesen várnotok kell a bejelentésre. Idén nem fogjuk közölni. Jövőre? Nem mondhatom biztosan. A spekulációk miatt nem lenne jó ötlet kommentálnom.” Szóval nem biztos, hogy 2018-ban elmondják, mikor is érkezik a már online komponensekkel is rendelkezni fogó Cyberpunk 2077, de korábban írtunk már arról, hogy 2019 reális időpont lehet a lengyelek következő játékának megjelenésére.

Forrás: Puls Biznesu, a DSOGaming fordítása alapján

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu