Felfedezésre került egy eddig rejtőzkődő ellenfél a Bloodborne-ban! [VIDEO]

Közel három év (!) kellett ahhoz, hogy a FromSoftware játékában felleljék a játékosok ezt az ellenfelet.

PlayStation Experience 2014. A Sony először rendezte meg ezt az év végi dínomdánomot, amiben Hidetaka Miyazaki, a Bloodborne rendezője is részt vett. Bemutatott egy kis játékmenetet, amiben egy Flaming Undead Giant (magyarul ez lángoló élőhalott óriás lenne) is feltűnt – különlegessége a kardot tartó karjának lángolása volt. Miért is érdekes ez számunkra?

Nos, a PSX 2014 után bár kijött a játék, de azóta senki sem találta meg ezt az ellenfelet, holott a Chalice Dungeon-ök és azok procedurális, véletlenszerű generálása erre lehetőséget adott volna. Most viszont MorosNyx a Redditen közzétette felfedezését: KolbrotKommander dungeonjében megtalálta az elveszettnek, kivágottnak hitt óriást.

Mindenki kipróbálhatja magát az ellenfél ellen, csak ez a glyph kód kell hozzá: pa6ssc6u. Videó alant.

Forrás: Reddit, DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu