Megy a lootbox-fricskázás ezerrel: robot készült a Battlefront II grindolásához! [VIDEO]

Az emberi kreativitás határtalan!

Íme a „Fejlődés droid büszkeséggel és teljesítménnyel”, amit Iowberg a Redditen bemutatott. Mivel a Star Wars: Battlefront II-ben konkrétan a részvétel is krediteket ad, nem is kell játszani, hogy grindoljon nekünk, miközben mondjuk alszunk egyet. Két karú, ugyanis az Electronic Arts patchelte az automatikus respawn-t, ami miatt már kell egy X-et is nyomni. Maradjunk annyiban, hogy zseniális ötlet!

Egy ZDoom-felhasználó, Rip and Tear (ez egy utalás a képregényre, ha jól emlékszünk) is fricskázza a lootboxokat, ugyanis a Doomhoz (a régihez!) összehozott egy lootbox modot. A neve Loot Box Mod, amit itt találhatunk. Rég nem röhögtünk ilyen jót – ha ilyen lett volna 1993-ban a Doom, valószínűleg a kukában landolt volna a floppy!

A SuperData új tanulmánya szerint pedig hiába égetjük jóformán boszorkány módjára az Electronic Artsot a lootboxok és mikrotranzakciók miatt, így is pénzt keresnek ezerrel a mikrotranzakciókból, ami PC-n is egyre inkább teret nyernek. Szerintük ebben van a jövő. Biztos?
Eközben a brit szerencsejáték-bizottság szerint a lootboxok nem könyvelhetőek el szerencsejátéknak. A belgák azért ennél komolyabb állásponton vannak…

Forrás: Reddit, ZDoom, SuperData, Gambling Commission

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu