A WiLD fejlesztése „jól halad”, annyit időt vesz majd igénybe, amennyire szükség van [VIDEO]

Sony: „Nem akarjuk Ancel fejlesztését megsürgetni, csak azért, hogy még egy exkluzívunk legyen.”

Amióta 2014 messzi homályában bejelentették a WiLD-ot, azóta keltette fel sok játékos érdeklődését és most sokan aggódnak, hogy mitől van ekkora csend. Leállt a fejlesztés? Minden jól megy Michel Ancel játékával?  Úgy tűnik, hogy a fejlesztés jó úton halad tovább, bár nem biztos, hogy gyorsan megjelenik majd a játék Mitsou Hirakawa, a Sony Interactive Entertainment európai divíziójának producere szerint.

„A WiLD fejlesztése jól halad.” – hangsúlyozta Hirakawa egy a Nayshow-nak adott interjújában. „Nem akarjuk elsietni, lévén a játék minősége mindennél fontosabb. Nem akarjuk sürgetni Michel, vagy a csapatának a munkáját, csak azért, hogy eggyel több exkluzív címet tegyünk le az asztalra.

Amikor arról kérdezték a producert, hogy a Sony ezek szerint „végtelen” fejlesztési időt hagy-e Ancelnek és a csapatának, a producer ezt válaszolta: „véges ideje van, de tudja, még a legprofibb fejlesztők is elkövetnek hibákat. Néha mindannyian elkövetünk hibákat, hogy aztán később a jó döntéseket meghozzuk. Úgy gondoljuk, hogy a WiLD megérdemli az extra fejlesztési időt, hogy a lehető legjobb játék készüljön belőle.”

Hirakawa nevetve tette hozzá, hogy persze akár 2018-ban is megjelenhet a játék, de világos, hogy a Wild Sheep Studio és a Sony nem fogják elsietni a megjelenést.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu