Ghost of Tsushima: miért csak most lett bejelentve?

A Sucker Punch új játéka már jó ideje készül… de mi tartott ennyi ideig, hogy bejelentésre kerüljön?

A stúdió utolsó játéka az InFamous First Light volt 2014-ben, de a következőt, a Ghost of Tsushimát csak az októberi Paris Games Week során jelentették be. Michael Denny, a Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios senior alelnöke a GameSpotnak elmondta, hogy mi állt a viszonylag kései bejelentés mögött.

„Igen, ez eléggé különös volt számomra is. A legjobb dolog, amit mi és más kiadók is megtanultunk, az az, hogy mindig van egy megfelelő idő a játékok bejelentésére. A múltban szerintem fair kimondani, hogy túl korán jelentettük be őket, és ez egy remek projekt a Sucker Punchtól, mivel ez egy olyan játék, amit ők maguk szerettek volna megcsinálni. Már van egy király játszható verziója, és ezért izgatottak voltunk, hogy mindenkivel tudassuk [a játék létezését].”

Szóval most inkább kivárták, amíg már elért egy játszható állapotot, ami valahol érthető is a részükről. A Ghost of Tsushimának nincs megjelenési dátuma még, de valószínűleg a PlayStation 4-exkluzív címek egyik utolsó AAA példánya lehet majd valamikor 2019 környékén.

Forrás: GameSpot

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu