Kasszát robbantott A Viszkis

MOZI HÍREK – Tarolt a hazai mozikban A Viszkis. Az új magyar film azonnal hatalmas sikernek bizonyult: vasárnap estig több mint 65 ezer ember ült be a kilencvenes évek hírhedt bankrablójának, a viszkis rablónak az életét felelevenítő akciófilmre, amely a Hollywoodban is sikeres, viszont nálunk jó pár éve nem dolgozó Antal Nimród második magyar filmje lett a Kontroll után.

A visszajelzések szerint rég volt arra példa, hogy egy magyar film kedvéért zsúfolásig teltek a vetítőtermek. A Viszkis vetítésén sokhelyütt még az első sorokban is ültek; annyira sokan akarták mielőbb megnézni a viszonylag látványos, kaszkadőrmutatvánnyal, és sok bankrablási jelenettel fűszerezett és a húsz évvel ezelőtti Magyarországot megidéző alkotást.

A kritikusok és a nézők fogadtatása általában véve pozitív, a közösségi médiát elözönlő gratulációk annak a jelei, hogy a közönségnek tetszik a Szalay BenceMóga Piroska, Schneider Zoltán és Klem Viktor főszereplésével forgatatott film. Számos helyszíni beszámoló szerint több vetítés végén spontán tapsvihar tört ki a nézőtéren.

A film kritikáját itt olvashatjátok.

Forrás: IC Press

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu