Star Ocean: The Last Hope : Így néz ki 4K-ban a játék

Már csak egyet kell aludni a híres japán szerepjáték remaster verziójához.

Holnap, november 28-án kerül boltokba a Star Ocean: The Last Hope a Square Enix klasszikus JRPG-je, és egy trailerben csodálhatjuk meg, hogy 4K-s felbontástan mit tud a kicsike.

A 4K mellett 60 fps-t is tud majd a játék – persze mindkettőt csak PS4 Prón. Azt mindenesetre látni, hogy az eredetileg Xbox 360-ra megjelent, most pedig PS4-re és PC-re érkező játék újabb verziója tényleg lélegzetelállító.

Nem is vesztegetjük tovább a szót, nézzétek a látványos, eredeti, japán nyelven kommunikáló trailert, a játékot pedig már holnaptól megtaláljátok a PlayStation Store-on.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu