The Game Awards: a teljes Death Stranding stáb beszáll!

Hideo Kojima és Guillermo del Toro után még egy személy csatlakozott a műsorvezetőkhöz!

A Twitteren látható a bejelentés, hogy a Kojima-del Toro páros mellett a korábban a Silent Hillsen dolgozó hármas utolsó tagja, Norman Reedus is a műsorvezetők gárdáját bővíti. Aki eddig kételkedett abban, hogy a Kojima Productions játéka valamilyen formában biztosan részt fog venni a The Game Awardson, most már talán elhiszi, hogy valami állhat a Sony Interactive Entertainment által támogatott játék mögött!

A Kojima-del Toro-Reedus hármasnak már van egy kis története, hiszen a 2015-ös törlésig a Konaminál a Silent Hillsen dolgoztak együtt, és annak kidobásáig csak az egyik lépés volt a Konamitól, amivel sokak szemében elásta magát.

A The Game Awards pénteken magyar idő szerint hajnali fél háromkor kezdődik. A pénteki napon biztosan részletesen átnyálazzuk a rendezvényt! Már csak azt nem értjük, hogy del Toro a Reddites kérdezz-felelek alapján hogyan nem tudhat többet nálunk a Death Strandingről…

Forrás: Twitter, Reddit

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu